خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی
خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی


خلاصه  آمارِ  موضوعِ  آیا سن والدین در تربیت فرزندان تاثیری دارد؟
زمان کنونی: 2024/11/24، 5:36:37
کد تاپیک: 92 - لینک تاپیک:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sehun
آخرین ارسال: moshaver123
پاسخ 2
بازدید 313

[-]
کلمات کلیدی
در فرزندان آیا دارد؟ والدین تاثیری تربیت سن

آیا سن والدین در تربیت فرزندان تاثیری دارد؟
آفلاین sehun
کاربر جدید
**
تاریخ عضویت: Dec 2021     ارسال‌ها: 10  موضوع‌ها: 4   اعتبار: 3
لایـک ها: 7 ، لایـک شده 16 بار در 9 ارسال
امتیاز: 55/31𝒫
شماره شناسه کاربر: 10
کاربر جدید انجمن
#1

به طور کلی سن والدین در توسعه ادراک و فراگیری مهارت های مختلف فرزندان تأثیرگذار است. 
مطالعات یک پژوهش حاکی از آن دارد که بهترین سن فرزندآوری از منظر والدین، دهه سوم زندگی می باشد. در این دهه والدین از ثبات و آمادگی عاطفی مناسب برخوردار هستند. 
علاوه بر این، والدین در رده سنی بالاتر دارای اعتماد به نفس مناسب می باشند و نسبت به خود از خودآگاهی بالایی برخوردار هستند. این قبیل والدین از لحاظ مالی توانایی بالایی دارند و می توانند به صراحت فرزندان را مورد حمایت قرار دهند. 
 
جالب است بدانید والدین در سنین بالا در برقراری ارتباط با فرزند عملکرد بهتری دارند. 
فاصله سنی بسیار زیاد و بسیار کم در تربیت فرزندان نقش چشمگیری ایفا می کند. به طور مثال زمانی که یک نوجوان 15 ساله مادر می شود، با وجود اختلاف سنی کم در خصوص تربیت کودک از اطلاعات و تجربیات مناسب بهره مند نمی باشد. 
 
اکثر والدین انتظار دارند تا فرزند از الگوی مورد نظر آن ها پیروی نماید. لذا زمانی که فرزند خواستار در پیش گرفتن مسیر انتخابی خود می شود و با الگوهای والدین سازگاری نمی یابد، زمینه برای شکل گیری مشکلات اختلاف سنی مهیا می گردد. 
 
تحقیقات بیانگر آن هستند که نوجوان هایی که پدرانشان در رده سنی زیر 25 سال صاحب فرزند شده اند، از مهارت های اجتماعی بالایی برخوردار هستند. اما نوجوان هایی که پدرشان در رده بزرگسال قرار دارد، در راستای کسب مهارت های اجتماعی با مشکلاتی مواجه می باشند. 
 
جالب است بدانید کودک هایی که والدینشان بسیار جوان یا پیر هستند، موقعیت های اجتماعی را در مقایسه با دیگران چالش برانگیز تر درک می نمایند. علاوه بر این، در راستای حل مشکلات و مسائل پیچیده با دشواری هایی دست و پنجه نرم می کنند. 
سن تربیت کودک
اصطلاح تربیت بیانگر آموزش اصول مورد نیاز در خصوص تداوم زندگی است. از آنجایی که تربیت پذیری کودک بازه زمانی ویژه ای برای آغاز و پایان ندارد، انسان پس از بدو تولد در معرض واکنش و رفتار های مختلف قرار می گیرد. سپس به مرور زمان درک خواهد کرد که در پی هر رفتاری یک نتیجه شکل می گیرد. این امر از رفتار های ابتدایی اعم از خندیدن نوزاد آغاز می گردد و به تدریج شامل مسائل پیچیده می شود. 
 
بهتر است بدانید کودکان در هر بازه سنی آماده یادگیری اصول زندگی هستند. با این حال باید بر اساس سن کودک، مسائل را آموزش ببینند. همچنین، عدم توجه به تربیت کودک باعث شکل گیری شخصیت نامتوازن می شود.

تاثیرات مثبت
در تربیت فرزند، سن اهمیت ویژه ای دارد. به طور معمول والدینی که در رده سنی 30 الی 40 سال قرار دارند، به موجب برخورداری از تحصیلات و درآمد بالا در زمینه تربیت فرزند اطلاعات فزاینده ای دارند. بدین ترتیب می توانند بر رفتار خود و فرزند کنترل داشته باشند. 
جالب است بدانید مادران در سنین بالا از منظر عاطفی آمادگی و ثبات بالایی دارند. این قبیل مادران به خاطر اعتماد به نفس بالا عملکرد بهتری در تربیت فرزند دارند. 
علاوه بر این، پدران در سنین بالا بهتر می توانند مشوق فرزند باشند. 

پاسخ
لایـک شده توسط Emir
آگهی
آفلاین moshaver123
کاربر جدید
**
تاریخ عضویت: Nov 2022     ارسال‌ها: 1  موضوع‌ها: 0   اعتبار: 0
لایـک ها: 0 ، لایـک شده 0 بار در 0 ارسال
امتیاز: 20𝒫
شماره شناسه کاربر: 78
#2

روانشناسی کودک طیف وسیعی را در بر می گیرد که از مشاوره کودک تا روان درمانی کودک را شامل می شود.در حیطه مشاوره کودک، مشاور متخصصی است که بیشتر روی چگونگی ارتباط کودک با والدین تمرکز دارد و کار اصلی او آموزش یک سری تکنیک های رفتاری به والدین و کودکان می باشد؛ یکی از بزرگ‌ترین اهداف والدین در زندگی، تامین بهداشت روحی، روانی و جسمی فرزندان و مشاهده ی شادی و آرامش و موفقیت آن ها می‌باشد. کودکی مهم‌ترین دوران شکل گیری شخصیت انسان بوده و نقش بسیار مهمی در ساختن باورها و عقاید و رفتارهای آتی فرد دارد.
بنابراین، لازم است والدین با داشتن اطلاعات و آگاهی های لازم از روش های تربیتی و آموزش صحیح کودک، علاوه بر تامین مالی و فراهم کردن شرایط و امکانات رفاهی مناسب برای کودک خود، برای این امر مهم گام بردارند.گاهی والدین در مسیر تربیت و آموزش کودک خود با مشکلات و مسائلی مواجه می شوند که خودشان به تنهایی قادر به حل آن ها نبوده و نیاز به کمک های تخصصی یک مشاور کودک پیدا می کنند. مشاور کودک به ریشه یابی این مشکلات و رفع تنش ها با کمک والدین می پردازد و برای حل آن‌ها راهکارهایی را به والدین ارائه می‌دهد.
مزایای بهره گیری از روانشناسی کودک

1- برطرف کردن احساس گناه بیمارگونه والدین در رابطه با رفتار با کودک

یکی از موضوعاتی که نقش شیرین والدینی را تلخ می کند، احساس گناهی است که گاهی تجربه زیاد آن، باعث می شود تا والدین نتوانند از ارتباط با کودک خود لذت ببرند، چرا که بسیاری از ما قبل از مادر یا پدر شدن تصوراتی درباره ی رفتار خود با فرزندمان داشته ایم که وقتی در زندگی واقعی  با آن رو به رو شده ایم از رفتارهای خود متعجب شده و باور نمی کنیم این خود ما هستیم که در لحظات عصبانیت یا ناراحتی  تصمیماتی می گیریم که در لحظات آرامش و اندیشه عمیق از آنها پشیمان شده  و  بعد از چندین بار تلاش برای حذف این رفتارها و موفق نشدن در آن،  احساس گناه و سرخوردگی زیادی را تجربه می کنیم. البته داشتن احساس گناه در والدین با شدت متفاوت اتفاق می افتد، اما تجربه احساس گناه بیشتر برای والدینی است که تصور آرمانی از مادر و پدر بودن در ذهن خود داشته‌اند و می خواستند آن را در دنیای واقعی اجرا کنند وهرچه آرمانی تر فکر کرده باشند به طبع سرخوردگی و احساس گناه بیشتری را تجربه خواهند کرد؛ بنابراین اگر پدر و مادری جزء افرادی هستند که نقش رویایی برای نقش مادر و پدر قائل هستند؛ حتما باید با یک روانشناس کودک صحبت کنند تا آنها را با واقعیت های نقش والدینی آشنا کند.

2- آموزش رفتارهای مقتدرانه در رابطه با کودک

مزیت دیگر مراجعه به روانشناس اطمینان پیدا کردن از رفتارهای خود در ارتباط با کودک است، چرا که یکی از علل رفتارهای نامناسب کودک رفتارهای ضد و نقیض والدین با کودک است و این زمانی اتفاق می‌افتد که ما آگاهی و اطمینان لازم را از برخورد خود با کودک نداشته باشیم . در این مواقع مراجعه به روانشناس به ما کمک می‌کند تا در نقش والد مقتدر با کودک خود قرار گیریم.

هدف از مشاوره کودک
هدف از مشاوره ی کودک کمک به او برای کنار آمدن و غلبه بر عواطف و احساساتش است تا بتواند یک زندگی آرام، سالم و بدون ترس، اضطراب و آسیب های روحی دیگر در پیش رو داشته باشد.وظیفه ی مشاور تجزیه و تحلیل مشکل کودک به شکلی قابل درک می باشد. مشاور کودک می تواند از عملکرد درونی رشد کودک که در ۷ مرحله از زمان تولد تا پایان نوجوانی او اتفاق می افتد، آگاه شده و با ایجاد حس اطمینان و اعتماد نسبت به روش های درمان در کودک با او ارتباط برقرار کرده و مشکلات روحی و روانی او را حل کند.
  • اهداف پایه: مهارت های اولیه ای که لازم است کودک با توجه به سن، محیط زندگی، تاریخچه ی زندگی و عوامل ارثی خود داشته باشد.
  • اهداف والدین: این اهداف بر اساس رفتار و مشکل فعلی کودک و ارتباط آن با برنامه ریزی های کاری والدین تعیین می شوند.
  • اهداف مشاور: بر اساس ارزیابی کودک و آزمون های گرفته شده از او توسط مشاور تعیین می شوند.
  • اهداف کودک: با گذشت زمان و در طی جلسات درمان مشخص می شوند.

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


پاسخ
لایـک شده توسط


[-]
به اشتراک گذاری موضوع
اشتراک گذاری موضوع در واتساپ اشتراک گذاری موضوع در تلگرام اشتراک گذاری موضوع در پینترست اشتراک گذاری موضوع از طریق ایمیل اشتراک گذاری موضوع در توییتر

برای ارسال نظر حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید.
برای اینکه بتوانید نظری ارسال کنید باید عضو سایت باشید.
ایجاد حساب کاربری
برای عضویت در سایت ما ، ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
یا
ورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:


بازدیدکنندگان موضوع
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: sehun، moshaver123، Emir




task