خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی
خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی


خلاصه  آمارِ  موضوعِ  ایلوستریتور چیست ؟ معرفی ایلوستریتور
زمان کنونی: 2025/01/18، 7:21:11
کد تاپیک: 121 - لینک تاپیک:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emir
آخرین ارسال: Emir
پاسخ 1
بازدید 26

[-]
کلمات کلیدی
چیست معرفی ؟ ایلوستریتور

ایلوستریتور چیست ؟ معرفی ایلوستریتور
آفلاین Emirکاربر مورد تایید میباشد
مدیرکل
*******
تاریخ عضویت: Dec 2021     ارسال‌ها: 101  موضوع‌ها: 61   اعتبار: 1
لایـک ها: 112 ، لایـک شده 109 بار در 62 ارسال
امتیاز: 65,448/58𝒫
آیتمها: (مشاهده آیتمها)
شماره شناسه کاربر: 1
ما ز دوستان چشم یاری داشتیم...(:
حالت من: حالت من
ماه تولد: ماه تولد
سیم کارت: سیم کارت
Asteroids
#1

[تصویر:  illustrator_callto_action.png]




ایلوستریتور چیست ؟

ایلوستریتور یک نرم افزار برای طراحی، تصویرسازی و ساختن کارهای هنری با استفاده از یک کامپیوتر با سیستم عامل Mac یا ویندوز می باشد.
ایلوستریتور در سال 1987 منتشر شد و در فواصل مشخص به روز رسانی شد و در حال حاضر بخشی از Adobe Creaive Cloud می باشد.
ایلوستریتور به طور عمده توسط گرافیست ها، طراحان وب، هنرمندان بصری و تصویرسازان حرفه ای در سراسر دنیا برای خلق آثار هنری با کیفیت استفاده می شود.
ایلوستریتور شامل ابزارهای پیچیده ی زیادی است که می تواند به مقدار زیادی در زمانی که برای تصویرسازی استفاده می کنید صرفه جویی کند.




ایلوستریتور چگونه استفاده می شود؟

ایلوستریتور برای خلق انواع گوناگونی از تصاویر چاپ شده یا دیجیتال، که شامل کارتون، جدول، نمودار، لوگو و تصویرسازی می شود، استفاده می شود.
ایلوستریتور به کاربر خود امکان وارد کردن یک عکس به نرم افزار را می دهد و از این عکس به عنوان راهنما برای ردگیری یک شکل در آن استفاده می شود. این قابلیت می تواند برای رنگ کردن دوباره ی یک عکس و یا ایجاد یک حالت شبیه به طراحی در عکس استفاده شود.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-12.png]



[تصویر:  Adobe-Illustrator-14.png]



کاربرد های نرم افزار ایلوستریتور

ایلوستریتور همچنین به کاربر این امکان را می دهد که به طرق مختلف با نوشته ها بازی کند و به همین دلیل این نرم افزار برای ساختن کارت پستال، پوستر و دیگر طراحی های بصری که در آنها عکس و نوشته در کنار هم قرار دارند، مناسب است. توانایی این نرم افزار در گذاشتن نوشته ها به شکل حلقوی برای هنرمندانی که طراحی لوگو انجام می دهند بسیار مفید است.
ایلوستریتور برای طراحی mock-up ها که نشان می دهند که طراحی یک وبسایت در آخر چگونه خواهد بود و همچنین طراحی آیکون هایی که در یک وبسایت یا نرم افزار استفاده می شود، کاربرد دارد

ایلوستریتور و Creative Cloud

ایلوستریتور در زیرشاخه ی نرم افزارهای adobe creative cloud قرار دارد ولی می توان آن را به تنهایی نیز تهیه نمود.
از آنجا که این نرم افزار عضوی از Creative Cloud است، کارهای هنری که در ایلوستریتور انجام می شوند را می توان با دیگر نرم افزارهای این دسته، مانند After Effects، Indesign، Photoshop و Premiere Pro به اشتراک گذاشت.








برای مثال، کاربران معمولا کار اولیه را با ایلوستریتور انجام می دهند و سپس آن را به photoshop یا After Effects می برند.
کاربران ایلوستریتور می توانند یک تصویر بسازند و آن را به Indesign ببرند تا از آنها در یک مجله یا کتاب استفاده کنند. به همین شکل، می توانیم کارهایی که در photoshop انجام شده اند را نیز وارد ایلوستریتور کنیم تا طراحی های نهایی را روی آنها انجام دهیم و به آنها نوشته، تصویرسازی و عکس های دیگر بیافزاییم.






وکتور در ایلوستریتور

یکی از ویژگی های مهم ایلوستریتور این است که کیفیت کار تولید شده توسط این نرم افزار به رزولوشن صفحه ای که در آن نمایش داده می شود بستگی ندارد.
این به این معنی است که تصویری که در ایلوستریتور ایجاد می شود، می تواند بدون از دست دادن کیفیت، کوچک یا بزرگ شود.
این یکی از ویژگی های وکتور است که از روابط ریاضی در توصیف خطوط، کمان ها و دیگر اجزای یک تصویر، استفاده می کند.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-22.png]



[تصویر:  Adobe-Illustrator-20.png]



مسیر وکتور
ابزارهای ویرایش عکس مثل photoshop به رزولوشن وابسته هستند و کیفیت عکس وقتی بزرگ می شود کاهش پیدا می کند. وکتور، گروهی از چند ضلعی هاست که یک  تصویر را ایجاد می کند که خود این چند ضلعی ها به نوبه ی خود از وکتورها تشکیل شده اند.
هر وکتور از یک محل به نام node یا نقطه ی کنترل عبور می کند که محلش روی محور x و y مشخص شده است. این node مسیر وکتور را مشخص می کند و ویژگی های مختلفی از قبیل رنگ، خمیدگی، پر بودن، شکل و کلفتی دارد.




جایگاه وکتور

جایگاه وکتورها می تواند از طریق فرمول های ریاضی بهم مرتبط شود که در زمانی که یک تصویر resize می شود به طور دقیقی محاسبه می شوند.
این ویژگی وکتور با نرم افزارهای تصویری مانند photoshop بسیار متفاوت است، در این نرم افزار ها از جداول پیکسل برای render کردن تصاویر استفاده می کنند.
وقتی این نوع از تصاویر به طور مناسب بزرگ می شوند، پیکسل هایی که نقطه ی کوچکی از تصویر را تشکیل می داده اند، حالا واضح تر می شوند.
این اتفاق باعث می شود کیفیت عکس پایین بیاید که به آن pixilation گفته می شود و همین امر باعث می شود illustrator برای ساختن تصاویر بزرگ مانند بیلبوردها مناسب باشد.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-21.png]










[تصویر:  Adobe-Illustrator-23.png]



تاریخچه ی ایلوستریتور

نسخه 1 ایلوستریتور

نسخه ی 1 illustrator در سال 1987 برای apple Macintosh منتشر شد.
در آن زمان، adobe تمرکز خود را روی گسترش فونت ها و ارائه ی زبانی که کامپیوترها بتوانند آن را ببینند و از طریق آن باهم ارتباط برقرار کنند، به نام PostScript، گذاشته بود. Illustrator از تلاش های adobe برای گسترش فونت ها حمایت کرد و یک محصول جانبی برای photoshop منتشر کرد که adobe خودش نساخته بود ولی آن را منتشر کرد و به فروش رساند.
نسخه ی اصلی illustrator، حالت preview را نداشت و کاربرها مجبور بودند پنجره ی جدیدی را برای دیدن کارشان باز کنند.




نسخه 2 ایلوستریتور
نسخه ی 2 illustrator در سال 1989 منتشر شد و اولین نسخه از این نرم افزار بود که سیستم عامل windows را پشتیبانی می کرد. Adobe در سال 1990، نسخه های دیگری را برای سیستم عامل های دیگر، مثل NeXT، Silicon Graphics و Sun Solaris منتشر نمود. البته همه ی این نسخه ها به دلیل فروش پایین به دنبال موفق نشدن این سیستم عامل ها، متوقف شدند.
نسخه 4 ایلوستریتور
نسخه ی 4، نسخه ی بعدی illustrator بود که windows را پشتیبانی می کرد که اولین نسخه ای بود که ویرایش در عین حال دیدن کار را ارائه می داد.
این قابلیت برای Macintosh در نسخه ی 5 که در سال 1993 منتشر شد، ایجاد شد.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-24.png]



[تصویر:  Adobe-Illustrator-25.png]



نسخه 6 ایلوستریتور

نسخه ی 6 این نرم افزار آخرین نسخه ای بود که تمرکزش را روی Macintosh گذاشته بود چراکه interface در نسخه های زیرمجموعه ی آن به طور فاحشی تغییر کرد تا هماهنگی بهتری با windows داشته باشد.
Adobe در سال 1997، پیش از آنکه interface آن را شبیه به photoshop کند، قابلیت ویرایش path را در نسخه ی 7 به آن اضافه کرد.
این فرآیند تا جایی ادامه پیدا می کند که دو interface که در حال کار با pathها هستند به صورت مجازی مشابه شوند.
یک تغییر فاحش دیگر در نسخه ی 7، اضافه کردن پشتیبانی از فونت های TrueTypeبود که به رقابت بین فونت های TrueType و PostScript Type I پایان داد.


نسخه 7 ایلوستریتور

نسخه ی 7 اولین نسخه از illustrator بود که از plug-in ها پشتیبانی می کرد که قابلیت های illustrator را به میزان زیادی بالا برد و به نرم افزارهای third party این امکان را داد که قابلیت هایی که جزو استانداردهای اولیه ی illustrator نبودند را به آن اضافه کنند.
Illustrator شامل ویژگی های گوناگونی مانند امکان ذخیره ی فایل ها با فرمت pdf و SVG و همچنین قابلیت تبدیل کارهای هنری به فرمت bitmap بود که در اوایل سال 2000 از web publishing پشتیبانی کرد.
Adobe در سال 2000، Adobe SVG Viewer را منتشر کرد که به کاربران امکان دیدن فایل های SVG در بسیاری از مرورگرها را می داد.Adobe تولید ASV را در سال 2009 متوقف کرد.






نسخه 11 ایلوستریتور

البته illustrator در سال 2011 یک قابلیت ایجاد کرد که از طریق آن SVG در همه ی مرورگرهای اصلی قابل نمایش بود که به همین دلیل نیاز به استفاده از یک برنامه ی مجزا را از بین برد.
نسخه ی 11 در سال 2003 با عنوان illustrator CS یا Creative Suite منتشر شد.
CS شامل نرم افزارهای طراحی گرافیک دیگر مانند InDesign و Photoshop نیز می باشد. این نسخه، اولین نسخه ای است که از ساختن اشکال سه بعدی پشتیبانی می کند. Illustrator CS2 در سال 2005 منتشر شد.


illustrator CS
  • ویژگی های جدید CS2 فضای کاری شخصی سازی شده و پالت کنترل بود.
    Adobe از Aldus استفاده کرد و با این کار توانست با نرم افزار طراحی FreeHand به رقابت برخیزد. Adobe در سال 2007 پشتیبانی از FreeHand را متوقف کرد و شروع به ساخت ابزارهایی کرد که انتقال کاربران از freehand به illustrator را تسهیل کند.
  • CS3 در سال 2007 منتشر شد و ویژگی هایی مانند رنگ های زنده، توانایی Crop های متعدد و پنل راهنمای رنگ ها را به آن اضافه نمود.
  • CS4 در سال 2008 منتشر شد و ابزارهای موجود در آن را بهبود بخشید و تعدادی از ویژگی های freehand را  مانند توانایی حفظ چند صفحه ی کار،  معرفی نمود.
    هر صفحه می تواند نسخه ی مجزایی از یک تصویر را نشان دهد که به کاربر این امکان را می دهد که نسخه های متعددی از تصویر را در یک سند نگهداری کند.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-29.png]



[تصویر:  Adobe-Illustrator-28.png]



سایر ابزار ها
  • ابزارهای دیگ در CS5 معرفی شدند که شامل ابزار gradient جدیدی بود که در زمان دستکاری رنگ ها در یک path به کاربر حس کنترل بیشتری می بخشید.
    یک حالت Blob Brush نیز در این نسخه معرفی شد که به کاربر امکان می داد خطوط قلم مو ها را آسان تر ترکیب کند.
    CS5 در سال 2010 منتشر شد، Bristle Brush را معرفی کرد و خطوط قلم موی طبیعی تری را ارائه داد. تغییرات دیگر که در این نسخه شامل Freehand’s Perspective Grid و بهبودهایی در ویژگی های موجود بود.
  • CS6 در سال 2012 منتشر شد و ویژگی های جدید زیادی را معرفی کرد که شامل interface جدید و پنل های لایه ها بود.
    تغییرات در ramp رنگ ها و کدهای RGB به همراه برطرف کردن تعدادی از باگ ها، باعث شد عملکرد CS6 بهبود بیابد. بعد از CS6، adobe، نرم افزار Illustrator CC را به عنوان بخشی از Creative Cloud معرفی نمود.




چگونه کار با این نرم افزار را یاد بگیریم؟ کلاس، آموزش، کتاب و تمرین

مرسوم ترین روش برای یادگیری illustrator شامل کلاس ها، آموزش آنلاین و کتاب می باشد.
اولین فایده ی کلاس های illustrator این است که شما در حین کار در یک محیط کلاسی، از مربی بازخوردهای سریع می گیرید.
بیشتر دانش آموزان این نرم افزار را به صورت آنلاین فرا می گیرند تا نیاز نداشته باشند که برای یادگیری آن به مسافت های دور سفر کنند.
کسانی که می خواهند بدون خارج شدن از منزلشان این نرم افزار را بیاموزند و یا به تنهایی بهتر کار می کنند می تواند از خودآموز ها و یا کتاب ها استفاده کنند.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-230.png]



فرمت فایل هایی که ایلوستریتور می تواند ذخیره کند
توانایی این نرم افزار در ساختن و ذخیره کردن تصاویر وکتور به این معناست که باید بتواند این تصاویر را در فرمت وکتور نیز ذخیره کند. بعضی از این فرمت ها عبارتند از:
PDF
یکی از فرمت هایی که ایلوستریتور می تواند ذخیره کند pdf است. این فرمت این امکان را می دهد که تصاویر و نوشته ها بدون وابستگی به سخت افزار، نرم افزار یا سیستم عامل ذخیره شوند.




[تصویر:  Adobe-Illustrator-236-1-1.png]



فرمت pdf

این فرمت توضیحات کاملی از سند را به همراه صفحه آرایی معین که شامل فونت، گرافیک و نوشته ها می شود را در خود جای می دهد.
فرمت pdf شامل یک سیستم ساختاریافته ی ذخیره سازی است که این عناصر را باهم ترکیب می کند و همه ی آنها را در یک فایل جای می دهد. این فرمت شامل زیرمجموعه ای از PostScript نیز می باشد که برای ایجاد گرافیک استفاده می شود و سیستمی دارد که فونت ها را با سند مورد نظر همراه می کند.


فرمت هایی که می توانید وارد ایلوستریتور کنید :
  • JPEG (jpeg, jpe, jpg)
  • Macintosh PICT (pic, pct)
  • Microsoft RTF (rtf)
  • Microsoft Word (doc, docx)
  • PCX (pcx)
  • Photoshop (psd, pdd)
  • Pixar (pxr)
  • PNG (png)
  • Targa (tga, vdam, icb, vst)
  • Text (txt)
  • TIFF (tif, tiff)




[تصویر:  Adobe-Illustrator-235.png]


  • Adobe (fxg)
  • Adobe Illustrator (ai, ait)
  • AutoCAD Interchange File (dxf)
  • AutoCAD Drawing (dwg)
  • BMP (bmp, rle, dib)
  • Computer Graphics Metafile (cgm)
  • CorelDraw (cdr)
  • Enhanced Metafile (emf)
  • Freehand (fh7, fh8, fh9, fh10, fh11, ft11)
  • GIF


پاسخ
لایـک شده توسط
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری موضوع
اشتراک گذاری موضوع در واتساپ اشتراک گذاری موضوع در تلگرام اشتراک گذاری موضوع در پینترست اشتراک گذاری موضوع از طریق ایمیل اشتراک گذاری موضوع در توییتر

برای ارسال نظر حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید.
برای اینکه بتوانید نظری ارسال کنید باید عضو سایت باشید.
ایجاد حساب کاربری
برای عضویت در سایت ما ، ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
یا
ورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:


بازدیدکنندگان موضوع
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: Emir




task