(2022/05/30، 13:31:40)tarokh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عههههه @Emma تولدت مبارکککک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(2022/05/30، 17:05:43)Eddą نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ارمیتای قشنگ من میدونی که خیلی خیلی دوست دارم و خاطرت برام خیلی عزیزه خیلی خوشحالم از اینکه به هم وصل شدیم تو دنیای مجازی و چه بسا خیلی دوست دارم تو واقعیت هم ببینمت و یکی از قشنگ ترین لحظمه های زندگیم بدون اغراق با تو رقم خورد به نظرم بهترین لطف خدا اینه ادمایی که سر راهت قرار بده که بتونی در کنارشون خود واقعیت باشی و از بودن باهاشون لذت ببری و چیز های قشنگ یاد بگیری و ارامش واقعی رو تجربه کنی و کنج دلت بگی خوبه دیگه یکی هست .. و خداروشکر با وجود فنچ بودنت و سن کمت از اون ادمایی بودی همیشه یه جای خاص تو قلبم داشتیو خواهی داشت تولدت خیلی مبارکمون باشه امیدوارم لحظه به لحظه زندگیت لبخند و ارامش تو زندگیت سهیم باشه و تو درجای بالا ببینمت♥ فراموش هم نکن خیلی دوست دارم^.^ خیلی هم مبااااااااارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــه Your browser does not support the video element.