خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی
خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی

خلاصه  آمارِ  موضوعِ  بنیاد اس سی پی
زمان کنونی: 2025/08/19، 0:43:30
کد تاپیک: 350 - لینک تاپیک:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Clam
آخرین ارسال: سعید ابول مشدی
پاسخ 2
بازدید 1

[-]
کلمات کلیدی
پی سی اس بنیاد

بنیاد اس سی پی
آفلاین Clam
Unknown User
**
لایـک ها: 0 ، لایـک شده 4 بار در 3 ارسال
شماره شناسه کاربر: 220
حالت من: حالت من

[تصویر:  766f15_25بارگیری-2-.png]

بنیاد اس سی پی یه بنیاده که کارش نگهداری از انواع ناهنجاری ها هست.این ناهنجاری ها همه جای جهان میتونن باشن.این ناهنجاری ها اسم ندارن بخاطر همین یه کد بهشون داده میشه و خود بنیاد یه اسم واسه هر کدومشون بعد از پیدا کردنشون بهشون میده.میریم سراغ کارکنان بنیاد

Scientist:دانشمندا و محقق های بنیاد که هدفشون تحقیق روی اس سی پی ها هست

MTF:این ها هدفشون نگهداری از اس سی پی ها هست و مسلحن

D class:زندانی های بی کَس و کاری که از همه جای جهان جمع و به بنیاد انتقال داده میشن،اگه بخوان قدرت یه اس سی پی رو امتحان کنن و ریسک داشته باشه از اینا استفاده میکنن

O5:این ها ۱۳ نفر هستن و هیچکس اونارو نمیشناسه،هدفشون نظارت روی بنیاد هست

اس سی پی ها به چند دسته تقسیم میشن که بهشون کلاس شِیء گفته میشه

Safe:نگهداری ازشون آسون و بی دردسره

Euclid:این اس سی پی ها غیرقابل پیش‌بینی هستن و نگهداری ازشون نیاز به شرایط خاص داره

Keter:نگهداری ازشون سخت و پیچیده هست حتی اگه خطرناک نباشن

اینا آبجکت کلسای اصلی بودن حالا میریم سراغ آبجکت کلسای فرعی

Thaumiel:این اس سی پی ها به بنیاد کمک میکنن تا بنیاد اس سی پی های Euclid و Keter رو راحت تر بگیره و نگهداری کنه

Neutralized:این اس سی پی نابود/کشته شدن حالا یا توسط بنیاد یا به طور اتفاقی(ممکنه یه اتفاقیU:این اس سی پی ها خیلی متفاوت تر از اس سی پی های دیگه هستن و ناشناخته ترن

Unknown/Esotric:این اس سی پی ها خیلی متفاوت تر از اس سی پی های دیگه هستن و ناشناخته ترن

Apollyon:این اس سی پی ها به شدت قدرتمند هستن و نگهداری ازشون غیرممکنه بخاطر قدرت زیادشون

بعضی از اس سی پی ها ممکنه انقدی قدرتمند باشن که بتونن حتی جهانو نابود کنن(سناریوی XK Class)

اس سی پی ها ممکنه آدم باشن حیوون باشن گیاه باشن شیء باشن میتونن مکان باشن و حتی ممکنه موجوداتی باشن که نشه اونارو دید

این فقط یکم از چیزایی که میشه درباره این بنیاد دونست هست،این بنیاد خیلی بزرگه و تقریبا توی همه کشورا هستن.مکانی که اس سی پی ها رو نگهداری میکنن رو بنیاد نمیگه که کسی نخواد به اونجا نزدیک بشه،به این مکان ها سایت گفته میشه و بنیاد صدها سایت داره که توی هر کدومشون چنتا اس سی پی نگهداری میشه

شاید بعدا توضیحات بیشتری درباره این بنیاد بزرگ بدم ولی نمیتونم درباره همه اس سی پی ها بگم چون تعدادشون خیلی زیاده و خیلیاشون پیچیده هستن،من هر بار سعی میکنم درباره یه اس سی پی توضیحاتی رو بدم و سعی میکنم هر چقدشو که یادم موند و پیچیده نبودو بگم

حتی شاید بعدا داستان های اس سی پی ها و درباره سایت های بنیاد رو هم بگم ولی سعیمو میکنم که توضیحات درباره اس سی پی های زیادیو بدم با اینکه خیلی کار سختیه

پاسخ
لایـک شده توسط سعید ابول مشدی , Emir
آگهی
آفلاین سعید ابول مشدی
کاربر جدید
**
لایـک ها: 25 ، لایـک شده 0 بار در 0 ارسال
شماره شناسه کاربر: 221

بسیار عالی. دمت گرم🔥🔥👏👏👏

پاسخ
لایـک شده توسط

[-]
به اشتراک گذاری موضوع
اشتراک گذاری موضوع در واتساپ اشتراک گذاری موضوع در تلگرام اشتراک گذاری موضوع در پینترست اشتراک گذاری موضوع از طریق ایمیل اشتراک گذاری موضوع در توییتر

برای ارسال نظر حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید.
برای اینکه بتوانید نظری ارسال کنید باید عضو سایت باشید.
ایجاد حساب کاربری
برای عضویت در سایت ما ، ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
یا
ورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

بازدیدکنندگان موضوع
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: سعید ابول مشدی، Emir

task